Inaktiv platsannons

Nyutexad redovisningsekonom, Sundsvall

Nyutexad redovisningsekonom,... Vi växer så det knakar och söker nu ytterligare en Redovisningsekonom! Som redovisningsekonom på SBC...

Om tjänsten

Nyutexad redovisningsekonom, Sundsvall

Vi växer så det knakar och söker nu ytterligare en Redovisningsekonom!

Som redovisningsekonom på SBC kommer du arbeta i våra moderna lokaler i centrala Sundsvall. Här arbetar ca 130 medarbetare varav 80 arbetar med redovisning.

Du kommer att arbeta med redovisning, från bokföring till och med årsbokslut/ årsredovisning, deklaration, moms och skatt med mera. Du bidrar till goda beslutsunderlag och ger stöd i ekonomiska redovisningsfrågor till våra kunder. Du deltar aktivt i förändring och utveckling inom redovisningsområdet så att det totala redovisningsarbetet upplevs förstklassigt.
- Budgetarbete
- Bokslut.
-Administration av interna system
-Löpande bokföring
-Orderfakturering
-Kund och leverantörsreskontran
-Deklaration och moms

Du som söker tjänsten ska ha relevant ekonomisk eftergymnasial utbildning.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror. Vi arbetar ständigt för att bli bättre och för att trivas i rollen behöver du tycka om att struktur och att förbättra arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team kombinerat med arbetsuppgifter som sköts självständigt, varför det är viktigt att du trivs med båda delarna. Vidare söker vi någon som är driven och som vill utvecklas tillsammans med oss.
Du behärskar svenska i tal och skrift och du är givetvis en god datoranvändare. Du har hög servicenivå och förmåga att på ett professionellt sätt skapa goda kundrelationer. Vidare är du analytisk, noggrann och har god planeringsförmåga och utför ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du ingår i en arbetsgrupp där du som person är flexibel då det förekommer arbetstoppar.

Intervjuer sker löpande och du är välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevanta utbildningar.

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej