Inaktiv platsannons

Produktspecialist - motor i Västerås

Produktspecialist -... Avdelningen Affärsstöd inom AO Försäkring har idag 21 försäkringsspecialister. Representerade roller är underwriter,...

Om tjänsten

Produktspecialist - motor

Avdelningen Affärsstöd inom AO Försäkring har idag 21 försäkringsspecialister. Representerade roller är underwriter, riskingenjör, produktspecialister, tabellansvariga och administratörer. Avdelningens gemensamma mål är att stödja våra säljare och aktivt jobba med utveckling av bolagets sak- och motorförsäkringsaffär inom samtliga våra segment - privat, företag och lantbruk. 
 
Om jobbet 
Som produktspecialist - privatmotor ingår du i ett team på 6 personer men jobbar framförallt mycket nära en kollega med liknande roll.  
 
I dina arbetsuppgifter ingår att vara produktstöd till medarbetare i bolaget. Du utbildar nya och befintliga säljare och är delaktig och drivande i arbetet med bolagets privatmotoraffär. I arbetet ingår även genomgång av villkorsremisser, riskurval, premiesättning och försäkringsproduktion. 
 
Vi är i början av implementeringen av vårt märkesförsäkringssamarbete med Toyota. Som produktspecialist är du ansvarig för implementering och att utveckla affären och samarbetet. Du är även drivande i utvecklingen av vårt samarbete med bilhandeln.  
 
Vem är du? 
Vi söker dig med längre erfarenhet och dokumenterade kunskaper inom motorförsäkringsområdet i en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av märkesförsäkringar. Som person är du positiv, självständig, drivande och utåtriktad. Du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat och det krävs även god affärsförståelse samt administrativ förmåga.  
 
Låter det intressant?  
Vill du veta mer, ring chef Affärsstöd Anna Söderlund 0738-27 02 10.  
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 
021-19 02 19 för Saco.  
 
Tjänsten är placerad i Västerås. 
 
Välkommen med din ansökan senast 16 oktober, vi kallar löpande till intervjuer. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej