Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig till Tornstaden i Göteborg

Redovisningsansvarig till...   Tornstadenkoncernen är en entreprenörsstyrd koncern i tillväxt och med starkt kundfokus, informell f...

Om tjänsten

Redovisningsansvarig till Tornstaden


 

Tornstadenkoncernen är en entreprenörsstyrd koncern i tillväxt och med starkt kundfokus, informell företagskultur med hög kompetens och stort engagemang. Vi behöver nu stärka upp vår ekonomiavdelning med en Redovisningsansvarig. Välkommen till oss i vårt ljusa och trevliga kontor i Gårda.

Bolaget startade verksamheten 1995 och är idag en snabbväxande bygg- och fastighetskoncern som erbjuder hela värdekedjan; från idé till färdiga projekt – allt under ett tak. De tre verksamhetsgrenarna projektutveckling, byggnation och fastighet omsätter tillsammans ca 1,5 miljarder och har ca 140 anställda, med huvudkontor i Göteborg samt regionkontor i Stockholm och Malmö.

Arbetsbeskrivning
Ekonomiavdelningen består i dag av tre personer och vi skall nu förstärka teamet med en Redovisningsansvarig. Att arbeta hos oss innebär en roll i en spännande och dynamisk miljö där det ständigt händer saker. Tjänsten innefattar upprättande av bokslut, avstämningar, moms- och skattedeklarationer och viss form av löpande redovisning med ett självständigt ansvar för koncernens bygg- och fastighetsbolag. Du kommer att arbeta nära ansvariga chefer och vara delaktig i bolagets utvecklingsarbete inom ekonomiområdet tillsammans med ekonomichef, Pär-Henrik Wikhede.

Utbildning
Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet inom redovisning eller revision och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och i skrift är ett krav. Systemerfarenhet av Vitec/3L Pro och Palette samt arbetslivserfarenhet från byggbranschen är starkt meriterande.

Personliga kvalifikationer
Att vara prestigelös, noggrann, kvalitetsmedveten, analytisk, lojal och framåt i din natur är ett måste för att lyckas i denna roll. Med stor drivkraft och affärsmässighet försöker du alltid hitta förbättringspunkter i rutiner och processer. Vi söker dig som gillar att vara delaktig där du aktivt ger stöd med din specialistkunskap. Du har också ett stort intresse för vår verksamhet och en god förmåga att se dess behov.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2/11 då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Mattias Larrieu, , 0734166016
Jeanette Liljeblad, , 0767760190

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej