Inaktiv platsannons

Tech Lead i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­

Vill du utvecklas i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? PostNord söker nu en senior utvecklare och arkitekt som vill ta steget att bli teknisk ledare. Med rätt drivkraft kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och en spännande karriärväg! Tjänsten är placerad på PostNords huvudkontor i Solna

Bli en del av vårt team
Business Development på Affärsområde Communication Services är under tillväxt och ansvarar för att utveckla existerande och framtida kundgränssnitt och tjänster inom digital och fysiskt kommunikation i Norden. Vi jobbar tätt med produktspecialister, i agila utvecklarteam och med partners. Som Tech Lead stödjer du produktägarna och utvecklingsteamen i arbetet att bygga användarvänliga och säkra lösningar. Du kommer representera Communication Services i olika forum. I rollen ingår också att driva affärsmässiga arkitekturfrågor kring våra produktutvecklingsinitiativ. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett antal fantastiska agila team och stakeholders som utvecklar PostNords framtida digitala lösningar. Vår teknikstack innehåller bl.a. Node.js, Angular.js, Microservices, Java, RESTful WS, AWS (Lambda, Serverless, DynamoDB, API Gateway, S3) och Bitbucket.

 

Du har vad som krävs
Du är en utvecklare med intresse för arkitektur, van att kommunicera och vara en go-to-person och bollplank för både verksamhet och utvecklingsteam. Du har en förmåga att se helheten, mönster och lösningar, samtidigt som du har ett intresse för att bygga agila arkitekturer som förändras över tid.Som person trivs du att arbeta både självständigt och i team och du tycker om att nätverka i miljöer med många integrationer och beroendepunkter. Du är nyfiken och innovativ med intresse för ny teknik och nya metoder. Du dyker gärna själv in i kod för att testa, lära och förstå och för att skapa starkt förtroende med utvecklingsteamen eller bygga proof-of-concepts.

 

Vi levererar
Välkommen till ett team som driver förändring och möjliggör att affärsområdet når sina mål och levererar resultat. Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör egen utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb