Inaktiv platsannons

Skogsvårdsledare till SCA Skog, Jämtlands skogsförvaltning

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsvårdsledare till SCA Skog, Jämtlands skogsförvaltning

Vår skogsvårdsledare kommer att gå hem på föräldraledighet under försommaren 2019. På grund av arbetets omfattning söker vi nu två skogsvårdsledare. Tjänsterna är vikariat på ca 18 månader med fortsatt möjlighet till anställning inom SCA. Placering för dessa tjänster är enligt överenskommelse på något av våra lokalkontor inom Jämtland. Tillträde helst under mars 2019 men kan anpassas enligt önskemål.

Din nästa utmaning

Som skogsvårdledare ansvarar du för upphandling och genomförande av skogsvården på egen skog och på privat mark. Arbetet utförs av med hjälp av entreprenörer.

Vem är du?

Du är ordningsam, uthållig, har god framförhållning samt datavana. Arbetet ställer även krav på initiativförmåga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att driva verksamhet i större skala samt arbete i GIS-miljö är meriterande.


För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av planering och skogsskötsel samt kan arbeta självständigt. Du skapar och behåller ett gott arbetsklimat bland kollegor, skogsägare och entreprenörer genom ditt arbete.


Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med många kontakter i kedjan från skogen till industrin. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)