Inaktiv platsannons

Kundansvarig i skog

... Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag...

Om tjänsten

Kundansvarig

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kundansvariga i övriga regioner ansvarar ni för ständig utveckling av hela vår kundprocess. Resan börjar vid första intresset och trappas av efter tillträdet. Kundresan omfattas av kundbemötande via alla kanaler, såväl telefon och mail som fysiska besök och digitala kanaler. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen på Derome Mark & Bostad och du ska vara den som brinner extra mycket för kundkommunikation och ser digitaliseringen som en stor möjlighet i denna fråga.

På Derome Mark & Bostad bygger vi allt från småhus till flerbostadshus ? i mindre bostadsområden till hela stadsdelar. Våra bostadsprojekt finns främst utmed västkusten, i Skåne och Mälardalen.

För dig är kunden i fokus. Du ansvarar för att våra kunder får ett professionellt bemötande i kundkommunikation och kundvård genom hela säljprocessen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Att mot kund inom projektet svara för kommunikationen och förse kunden med regelbunden information.
- I samråd med projektledare sätta materialstandard och tillvalsmöjligheter för projektet.
- Styra och råda kunden i tillvalsprocessen.
- I samråd med projektledare och marknadskoordinator, planera och genomföra informationsmöten för kund. (enskilda eller i grupp)
- Planera och genomföra tillträden av de nya bostäderna.
- Uppföljning och kommunikation med kunder efter tillträde.
- Tillsammans med eftermarknadsansvarig tillse att kundens eventuella reklamationer blir bemötta och hanterade.
- Driva utvecklingsfrågor såsom t ex digital tillvalshantering, NKI, fortsatt utveckling av kundprocessen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som kundansvarig bör du ha erfarenhet från branschen och av att ha kundkontakter. Du har ett stort intresse för människor, boendefrågor och inredning samt en förståelse för byggprocessen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker en person som är förtroendeingivande, serviceinriktad, strukturerad och noggrann.

Våra kärnvärden Drivkraft, Enkelhet, Långsiktighet och Ansvarstagande stämmer in på dig.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten som Kundansvarig på Derome Mark & Bostad är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Varberg.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Marknadschef Lisa Nord Svahn 0340-66 64 62 eller Divisionschef Anders Jonsåker 0340-66 64 77.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Mark & Bostad ingår i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. I sydvästra Sverige och i Mälardalsområdet utvecklar och bygger Derome Mark & Bostad stadsdelar och bostadsområden. Varje år förser vi hundratals familjer med nya hem - villor och lägenheter. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

För mer information om Derome Mark & Bostad se www.deromemarkbostad.se eller för Deromegruppen se www.derome.se

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej