Inaktiv platsannons

Grävmaskinister Skanska Schakt & Transport i Stockholm

Om tjänsten



Skanska, Schakt & Transport söker grävmaskinister som är vana att ta sig an utmanande anläggningsprojekt!


Det händer mycket i Stockholm och vi söker dig som vill vara med och skapa Stockholms framtid! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Grävmaskinister är en nyckelkompetens i våra projekt, därför har vi satsat på Schakt & Transport som skall säkerställa att vi har de rätta maskinisterna för alla våra spännande projekt inom Väg och Anläggning i Stockholm. I den satsningen ingår både samarbete med utvalda maskinentreprenörer samt en del egna maskiner. Vi tror på kontinuitet i våra projekt där du som maskinist är en självklar och betydelsefull aktör.

Vi söker dig som är professionell grävmaskinist i Stockholmsområdet. Vi vill att du har en vilja och driv att arbeta med den senaste tekniken. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Du är en viktig kugge i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

I våra projekt arbetar vi med stora maskiner och riskfyllda moment därför är det viktigt att du som individ är säkerhetsmedveten och känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser.

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

För att lyckas med rollen ser vi att du har yrkesbevis samt vana av att arbeta med maskinstyrning. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

Sök idag

Eller senast den 5 november 2018 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef, Nicklas Ursin på 010-448 02 47.

Välkommen till Skanska!


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)