Inaktiv platsannons

System- eller Detaljkonstruktörer inom El, Automation eller Tele i Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara med och ta svensk kärnkraft in i framtiden? Just nu söker vi System- eller Detaljkonstruktörer inom El, Automation eller Tele.

För att kunna producera el i minst 25 år till på Ringhals 3 och 4  och samtidigt möta våra och omvärldens höga krav på säkerhet, miljö och tillgänglighet investerar vi för framtiden.
Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg och ingår i Vattenfallkoncernen.

Ditt ansvarsområde som konstruktör
Som system- / detaljkonstruktör ingår du i olika projekt. Du genomför konstruktion inom området el, automation eller tele, och du arbetar i våra moderniseringsprojekt med bland annat konstruktion inom processmätsystem och elkraftssystem. I arbetet ingår framtagning/granskning av konstruktionsunderlag, tekniska specifikationer, konstruktionsförutsättningar och upphandlingsunderlag.

Som konstruktör behöver du ha följande kvalifikationer
Vi söker dig som är minst högskoleingenjör och har god kompetens inom el, automation eller tele. Formell utbildning kan kompenseras med erfarenhet av t ex drift och underhåll.

För att arbetet inom projektgruppen ska fungera så bra som möjligt är det av största vikt att du har lätt för att samarbeta och är en god kommunikatör som är duktigt på att lyfta frågor, lyssna och förmedla information till gruppmedlemmarna. Som konstruktör behöver du även vara kvalitetsmedveten, initiativrik, strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Placeringsort är Ringhals.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)