Inaktiv platsannons

VD-assistent till Vattenfall Vattenkraft i Luleå

Om tjänsten

Vattenfall Vattenkraft AB äger och driver drygt 90 vattenkraftverk i Sverige och Finland. Vår svenska vattenkraft producerar ca 33 TWh varje år vilket motsvarar nära 20-25 % av Sveriges elproduktion. Fram till 2023 kommer vi att investera cirka 12 miljarder kronor för att effektivisera våra kraftverk och förstärka våra dammar. Idag är vi ca 530 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Luleå. Våra utmaningar möter vi genom att låta våra principer Aktiva, Öppna, Positiva samt Arbetsmiljö och Säkerhet lägga grunden för vår verksamhet.
 
Vattenfall Vattenkraft söker nu en VD-assistent till Luleå. Detta är en tjänst för dig som vill ha ett varierande arbete där fokus ligger på koordinering, struktur och kommunikation.
 
Din roll som VD-assistent
Som assistent till Vattenfall Vattenkrafts VD erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö. De viktigaste arbetsuppgifterna är framför allt att bistå VD och ledning med planering och samordning av möten, förbereda material, presentationer, utskick, boka resor och konferenser. I rollen ingår en hel del administrativa uppgifter och ett stort ansvar för planering, genomförande av evenemang och mindre projektarbeten.
 
Dina erfarenheter
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av administrativt arbete i en assisterande/koordinerande roll.
Det är meriterande om du har arbetat med assistentarbete på ledningsnivå eller liknande.
 
Du har en akademisk utbildning från universitet eller högskola eller annan relevant eftergymnasial utbildning.
Arbetet kräver mycket goda kunskaper inom PowerPoint samt övriga Office-program. B-körkort är ett krav.
 
Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt. Detta är en roll för dig som trivs i en miljö med stundtals högt tempo och höga krav på ordning och reda. Du har ett strukturerat arbetssätt karaktäriserat av professionalism, initiativrikedom och flexibilitet. Du är van vid att arbeta självständigt och med stor integritet. Rollen kräver god social kompetens och mycket goda kommunikativa egenskaper i både tal och skrift på svenska och engelska.
 
Frågor
Rekryterande HR-chef Anette Sundström, tfn 0730-549 535
Rekryterare Johan Macdonald, tfn 073-085 27 63
 
Fackliga representanter
Carl Johansson Unionen, Anneli Jönsson Ledarna, Magnus Nilsson Akademikerna och Jarmo Marjala SEKO. Samtliga nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 21 oktober.
 
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)