Inaktiv platsannons

Beredare till Kungsbacka- Vattenfall Services AB

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du Beredare och vill vara med och utveckla Vattenfall Services?

Nu söker vi dig som idag är en erfaren beredare inom ledningsunderhåll och eldistribution, eller så är du kanske tekniker och söker en ny utmaning och vill utvecklas inom en roll som beredare.

Rollen som Beredare
Tjänsten innebär att du arbetar med att bereda och till viss del projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, gällande nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät samt i nätstationer.

I arbetet ingår att hantera tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, tillstånd, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Det kan även bli aktuellt att vara med och ta fram underlag för offerter och anbud. Som beredare förväntas du även aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta etablera och utveckla verksamheten.

Tjänsten kan komma att innebära resor, främst inom Västra Götaland och Västkusten.

Dina kvalifikationer som Beredare
Du är en erfaren beredare med några års erfarenhet. Alternativt är du idag tekniker inom ledningsunderhåll och eldistribution och vill utvecklas för att anta en roll som beredare. I grunden har du el-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Meriterande är om du har projektörskunskap och erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt kännedom om EBR. Beredningarna utförs i datormiljö och det är viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna.

För att lyckas hos oss och i den här rollen krävs det att du är en driftig, öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta med olika funktioner. Du trivs med att axla frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt och att du är en person som ser möjligheter. Du talar och skriver svenska flytande och gärna också engelska. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Kungsbacka

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)