Inaktiv platsannons

Document Controller till ABB System Integration i Västerås

Om tjänsten

Är du intresserad av nya karriärmöjligheter inom dokumentationshantering? Då kan vi på ABB System Integration/Substations i Västerås erbjuda dig en intressant tjänst där du får en ledande roll med mycket ansvar inom ett växande affärsområde. Vi söker en skicklig och erfaren Document Controller som har förmågan att kunna driva komplexa projekt. Enheten Substations tillverkar kompletta ställverkssystem för elnät. Våra nyckelfärdiga hög- och mellanspänningsanläggningar inkluderar transformatorer, skydds- och kontrollsystem, komplett stålkonstruktion och montering av konstruktionen. Enheten upplever en stark efterfrågan och driver många marknadsledande projekt. Vi är idag ca 180 personer i Västerås, Ludvika, Norrköping, Sundsvall och Göteborg på enheten.

Uppgifter :

I din roll kommer främsta uppgiften vara att leda och ansvara för projektdokumentationen till stöd för våra projekt. Detta kräver att du har djupgående kunskaper om de krav som ställs inom dokumentering av projekt. En viktig del är även att identifiera, delegera och fördela uppdragen mellan projektassistenterna på avdelningen, likväl som att stötta dem i deras dagliga arbete.

Du kommer också att ansvara för att strukturera och upprätthålla kvalitetssäkringen gentemot våra kunder och underleverantörer. Du skall tillse att all dokumentation levereras enligt tidsplan och enlighet med ABB:s och kundens avtal. Genom att du i din roll arbetar med att kontinuerligt förbättra dokumentationsprocessen ger det dig också möjlighet att påverka hur ABB:s framtida processer kommer att utformas.

Krav:

Vi söker dig som har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete samt hantera många projekt samtidigt. Som person är du engagerad, positiv, inger förtroende och har en hög integritet. Du skall även ha en god kommunikativ förmåga och trivas med att ha mycket kontakter, både med kollegor och kunder. Du har goda ledaregenskaper och är en skicklig problemlösare som har förmågan att se helhetsperspektivet. Idag arbetar du troligtvis inom energi, konstruktion eller andra anläggningsrelaterade sektorer där du har skapat dig en gedigen och flerårig erfarenhet inom dokumentation.

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom informatik, ingenjörsvetenskap eller har motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)