Inaktiv platsannons

Processansvarig Artikel i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Vi är ett ambitiöst team med erfarna Processansvariga, Processpecialister och en leverantörsportalansvarig som älskar det vi gör och strävar alltid efter att leverera med kvalitet. Tillsammans med representanter från verksamheten och IT strävar vi efter att realisera verksamhetens förändringsbehov av processer, system och teknikutveckling.

Det här får du göra

Som Processansvarig är du länken mellan verksamheten och IT. Du leder det dagliga arbetet och driver utvecklingen för Artikel med de applikationer, komponenter och system som processerna använder

Övergripande ansvar för processutveckling i förvaltning och projekt

Utvärderar förändringar som kan påverka processen och löser problem tillsammans med berörda

Leda och fördela processutvecklingsarbetet

Säkerställer superanvändare och testresurser inom förvaltning

Ansvara för kravprocessen, insamling, dokumentation och prioritering efter verksamhetsbehov

Ansvara för innehållet i processdokument och regelverk för processen

Det här förväntar vi oss

Är du resultatinriktad och har en stark egen drivkraft? Gillar du att ta initiativ och att driva frågor självständigt? Är du bra på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift? Då kan det vara dig vi söker!

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, IT eller motsvarande. Du har god kunskap om Dagab Inköp & Logistiks verksamhet och processer, erfarenhet av arbete med artikel och artikelmasterdata samt därmed kunskaper i SAP ECC samt goda kunskaper i Office-paketet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb