Inaktiv platsannons

Laborant till vårt Processlab - Projektanställning i Grums

Om tjänsten

Vi söker nu flera medarbetare till vårt processlab på Gruvöns bruk i Grums. Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse till och med 2019-12-31. 

För oss är vår arbetsmiljö viktig, därför arbetar vi med ett stort fokus på säkerhet, trivsel och miljö. 

Om tjänsten
Processlabbets personal på Gruvöns bruk kontrollerar process, råvaror och instrument. Som medarbetare på vårt processlab inhämtar du prover från de olika driftsenheterna vi har på Gruvöns bruk. Som laborant har du en kontinuerlig dialog med flera olika avdelningar samt andra processingenjörer. De resultat som tas fram av processlaboratoriets personal ligger till grund för Gruvöns bruks processtyrning och miljörapportering. 


Kvalifikationer

Tjänsten kräver avslutad gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning och/eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens. 
God datorvana är ett krav - Du ska kunna skriva och dokumentera obehindrat på dator.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från laboratoriearbete eller från papper/massa industrin. 

Personliga egenskaper
För att lyckas bra i tjänsten behöver du vara noggrann. Du kommer ingå i ett arbetslag och därav underlättar det för dig om du har lätt för att samarbeta med flera olika människor. Då vi jobbar med löpande provtagningar på bruket är det bra om du har lätt för att byta fokus, då det kan ske omprioriteringar om vilka prover som behöver tas. 

I ditt personliga brev vill vi att du motiverar hur det kommer sig att du är intresserad av att arbeta på vårt processlab, samt vad du tror att du kan bidra med till BillerudKorsnäs. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej