Inaktiv platsannons

Operatör Lut & Kraft - Massabruk i Gävle

Om tjänsten

Lut & Kraft är en del i Massabruket och dess huvuduppgift är att effektivt och säkert utifrån gällande myndighetskrav producera vatten, energi och kemikalier till fabrikens olika tillverkningsprocesser samt svara för rening av fabrikens avloppsvatten.

Om tjänsten

Som Operatör inom sektion Lut & Kraft kommer du att arbeta inom något av områdena Sodapannor, Indunstning, Fastbränslepanna med tillhörande turbin och fjärrvärme, Kausticering (Mixeri), Mesaugnar och Vattenrening.

Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.

Verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs enligt WCM metodik (World Class Manufacturing, internt kallat MPS), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något som alla medarbetare arbetar med.

Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, 6-skift, och är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning eller annan motsvarande teknisk utbildning.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet med fördel inom pappers-/massaindustri. Erfarenhet från något av avdelningens ansvarsområden är meriterande.

Personliga egenskaper

Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.

Som person bör du ha ett högt säkerhetstänk, då vi arbetar under devisen ”Safety First”.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej