Inaktiv platsannons

Verksamhetsstöd Fältköp i Malung

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare till vår Fältköpsstab. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på något av våra köpkontor i Mellansverige (Malung, Mora, Djurås, Sala, Bollnäs, Ljusdal, Gävle, Rockhammar, Österbybruk).

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja fältköpschefen i det fortlöpande arbetet att uppnå en mer effektiv virkesanskaffning samt driva och utveckla kompetenshöjande åtgärder för medarbetarna. I tjänsten ingår även att fungera som en stödfunktion för köpdistriktcheferna i frågor runt coachande och aktivt ledarskap

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta med människor och vill se dem utvecklas. Lyhörd för andras behov och förmåga att kunna motivera din omgivning. Du har lätt för att samarbeta andra samt kunna arbeta målinriktat och strukturerat. Kunna kombinera nytänkande och praktiskt tillämpning i vardagen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malung
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej