Inaktiv platsannons

Rekryterare i Gävle

... Vi behöver utöka vårt team med ytterligare en rekryterare! Har du en passion för rekrytering? Vill du jobba med att hitta de bästa...

Om tjänsten

Rekryterare

Vi behöver utöka vårt team med ytterligare en rekryterare! Har du en passion för rekrytering? Vill du jobba med att hitta de bästa talangerna i ett högt tempo? Gillar du att ha många bollar i luften? Vill du vara med i Syntronics resa att expandera? Då är du den vi söker!
 
Arbetsuppgifter/Ansvar

Som rekryterare kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från att upprätta kravprofiler till annonsering, urval, intervjuer, referenstagning, och kandidatbedömningar med mera. Du arbetar nära våra rekryterande chefer och kommer att fungera som ett stöd till dem i rekryteringsfrågor. 

Arbetet innebär även att; 

·       hitta, skapa och upprätthålla ett kontaktnät med kandidater genom exempelvis; sociala medier, skolor etc. 

·       ha skolkontakter, planera och genomföra högskoleaktiviteter, mässor och events

·       vara med och förbättra rekryteringsprocessen och komma på andra sätt att hitta våra talanger än vad vi gör idag.

·       arbeta med relocation av personal från koncernens utländska bolag till Sverige.

Du kommer att vara anställd på Syntronic AB i Gävle och ingå i ett glatt team som gillar att arbeta med HR-frågor, Rekrytering och Employer Branding för hela Syntronic Sverige. Tjänsten kommer även att innebära en del resor inom Sverige.                         

Vem är du?

Vi söker en rekryterare som har: 

·       Eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande 

·       Något års erfarenhet av rekrytering

·       Lätt för att kommunicera på både engelska och svenska

Det är meriterande är om du har arbetat med kvalificerad search. Har du dessutom erfarenhet från att använda MAP och Matrigma är det väldigt meriterande.  

Som person är du resultatinriktad, trivs i ett högt tempo, brinner för att arbeta med rekrytering och att hitta rätt person till rätt plats. Du har ett engagemang och driv samt en god kommunikations- och samarbetsförmåga. För att klara av jobbet  behöver du vara organiserad och strukturerad och klara av att ha många bollar i luften samtidigt. 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning. 

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Ansök senast den 7 november. 
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej