Inaktiv platsannons

Business controller till ÅF i SolnaOm jobbetVem är du?Vi erbjuderOm företagetKontaktuppgifter för frågor

Business controller till ÅF i... Om... Välkommen till oss på ÅF Infrastructure! Vi är ÅFs största division och fortsätter växa både...

Om tjänsten

Business controller till ÅF i Solna Om jobbet

Välkommen till oss på ÅF Infrastructure! Vi är ÅFs största division och fortsätter växa både organiskt och genom förvärv. Nu behöver vi förstärka vårt finansteam med en affärsinriktad controller som vill vara med och driva utvecklingen av vår division.

Vi söker en modig och hängiven Business Controller som vill utvecklas i en spännande roll på ett börsnoterat och framgångsrikt bolag.

Som Controller hos oss arbetar du nära verksamheten och ingår i ett starkt team med ytterligare fem Controllers. Du rapportera till divisionens Head of Finance och är placerad på huvudkontoret i Solna.

I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika delar inom controlling och vara med och förbättra processeffektivitet och lönsamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Verksamhets- och projektuppföljning
  • Producera och kommunicera olika finansiella analyser (både standard – och ad hoc) som stöder effektivt beslutsfattande
  • Analysera finansiella resultat, nyckeltal och undersöka avvikelser
  • Hjälpa till med kostnadseffektiva analyser för att öka lönsamheten och förbättra processeffektiviteten
  • Arbeta nära andra business controllers för att säkerställa att beslutsunderlag levereras i tid med god kvalitet
  • Stötta specifika projekt med ekonomisk expertis, hålla utbildning, bolagsförvärv mm
  • Medverka vid implementering av nytt affärssystem (IFS)
Vem är du?

Som person är du engagerad och positiv, gillar förändring och vet vad det innebär att arbeta i stora organisationer med deadlines. Du är analytisk, strukturerad och ansvarstagande med förmåga att arbeta med både detaljer och helheter.

Utbildningsmässigt är du civilekonom eller motsvarande och har 3–8 års erfarenhet av liknande roller och arbetsuppgifter Du har mycket goda kunskaper i Excel samt en förmåga att presentera ekonomiska samband och konsekvenser, vilket är centralt. Du har även goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

För rätt person finns stora möjligheter till utveckling. Känner du dig redo att ta nästa steg – tveka inte att söka! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta?

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej