Inaktiv platsannons

Drifttekniker Trollhättan

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Teknik & Energi har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker Drifttekniker till vårt team.

Rollen som Drifttekniker

I rollen som drifttekniker kommer du att utföra för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. Utgångsort är Trollhättan. Resor förekommer i tjänsten.

Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

  • Ansvara för att efterleva och utveckla gemensamt fastställd driftplan.
  • Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftplan.
  • Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
  • Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
  • Att utföra systematiskt brandskyddsarbete.
  • Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
  • Bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation är meriterand. El är extra meriterande.

Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Anders Heurlin på 073-436 03 53 eller anders.heurlin@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej