Inaktiv platsannons

Säljare/ kundvärd Göteborg, Partille & Frölunda

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker kundfokuserade medarbetare till Västtrafiksbutikerna i Göteborg, Partille & Frölunda

Kundservice i världsklass

Våra medarbetare är med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass. Arbetet passar dig som är utåtriktad och social och som vill ge bästa kundservice i alla lägen.

I rollen som kundvärd behöver du ha en mycket god känsla för service och tycka om kontakten med människor. Du blir en del av ett positivt och serviceinriktat team som alltid sätter kundupplevelsen i fokus.

Önskad profil

Vi söker dig som har stor social kompetens och som tycker om mötet med människor och nya utmaningar. Stor vikt läggs vid rätt personlighet. Du behöver ha lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning och kassaarbete är meriterande. 

Arbetet som säljare/kundvärd kräver stor samarbetsvilja och du bör vara lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad för att kunna bemöta våra kunders behov. Då arbetet stundtals utförs i högt tempo är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, så som arabiska, somaliska, kurdiska, hindi mm då vi strävar efter mångfald i våra butiker. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att aktivt verka och arbeta för ett ökat resande med kollektivtrafiken i varje möte med kund.
  • Sälja biljetter (Västtrafiks egna samt deras samarbetspartners), kort samt andra av Västtrafiks framtagna produkter
  • Det är viktigt att kunna förstå och identifiera våra kunders behov och matcha dessa med våra säljkanaler, produkter och tjänster. 
  • Informera om priser, biljetter och kort.
  • Aktivt hjälpa till vid bemanning av samtliga försäljningsuppdrag (Västtrafikbutiker, biljettbil samt event). Informera om Västtrafiks linjenät och trafik; resmöjligheter, resvägar och störningar.
  • Möta och hjälpa kund i och utanför butik

Arbetstider

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året. Arbetet inkluderar kväll och helgarbete.

Just nu söker vi personal till flera olika tjänster - vi söker allt ifrån behovsanställda, deltidsanställda samt större deltidstjänster på 85 - 90 %.

Kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av Office-paketet och datorvana.
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. (Ytterligare språkkunskaper är meriterande, så som arabiska, somaliska, hindi mm då vi strävar efter mångfald i våra butiker).
  • Tidigare kassa och säljerfarenhet är meriterande.

Vi ger dig grundutbildning

När du börjar din anställning får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas i förtid.

Övrigt

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev och beskriv varför just du passar in på tjänsten. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nathalie Strunje mobil:0734 36 00 76 mail:

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Observera också att du som blir anställd till någon utav dessa tjänster kan komma att arbeta i alla Västtrafiks butiker inom Göteborg. Denna tjänst utgår till större delen ifrån Gamlestadens Resecentrum men innefattar även schemaläggda pass på någon eller några utav våra andra butiker inom Göteborg och Partille.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej