Inaktiv platsannons

Teamledare Karlstad

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Teamledare Karlstad

Till vår verksamhet inom ISS Direct i Karlstad söker vi en teamledare som är intresserad av att arbeta i ett utpräglat serviceyrke med direkta kundkontakter.

Dina arbetsuppgifter

Som teamledare arbetar du nära Driftchefen, kunder och medarbetare. Du bistår driftchefen i det dagliga arbetet rent operativt t ex med vikarieersättning vid sjukdom eller semester, kvalitetsuppföljning, introduktion av nya medarbetare, materialhantering, merförsäljning, samt viss administration. I tjänsten är du schemalagd på minst 50% städning.

Din profil

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad, uthållig samt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning.

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning som varierar mellan kväll och dagtid/helg och vardag med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas när tjänsten tillsätts av extern kandidat. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan slutdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor vänligen kontakta driftchef Sabina Hammerich på ISS Direct, telefonnummer 0734-367087

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Publicerad den

19-03-2019

Extra information

Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis