Inaktiv platsannons

Jultomte sökes till julevent i Göteborg

Om tjänsten

Älskar du också julen? 


Om du inte redan är en energispridare så blir du det hos oss på Impressive Relations. Hos oss är det alltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Vi skapar ambassadörer för våra samarbetspartners och utvecklar varje individ utifrån samma grundstenar. Vi är ett bolag som är verksamma i hela Sverige som jobbat i många år med försäljning och bemanningsuppdrag.

 

Denna gången är det dags för julevent som kommer att ske under utvalda helger i december i Sveriges största och bästa köpcentrum Frölunda Torg. Vi är på jakt efter Göteborgs goaste gubbe, som under våra event ska agera barnens stora idol, Jultomten! Önskelistor, julklappsutdelning och fotografering tillsammans med glada och förväntansfulla barn kommer vara huvudnumret. Din roll kommer vara den viktigaste för att upplevelsen för alla besökare ska bli så bra som möjligt.

 

Din profil
Du är utåtriktad, social och är bra med att hantera barn. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknade barnevent, men absolut inget krav. Du är inte rädd för att vara i centrum eller ta initiativ.

 

Så, är du Göteborgs goaste gubbe? Skicka in din ansökan så hör vi av oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej