Inaktiv platsannons

Säkerhetsansvarig- Rosersberg

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 176 butiker runt om i Sverige. Centrallager för region nord ligger i Rosersberg utanför Stockholm. Vi söker nu en säkerhetsansvarig till centrallagret i Rosersberg.

Om tjänsten

Din roll

Som säkerhetsansvarig är du en del av lagrets ledningsteam och du leder och styr lagerteknikernas arbete. Du ansvarar för drift och underhåll av samtliga säkerhetssystem på lagret och lagerområdet, samt hanterar våra lokala avtal och har kontakten med våra leverantörer. Du tar i din roll ett övergripande ansvar för planering , dokumentering  och utförande av kontroller av säkerheten på lagret och säkerställa att kontroll – och serviceintervall på tekniska anläggningar och arbetsredskap efterlevs enligt gällande regler. I din roll ingår att kontrollera de tekniska anläggningarna och den tekniska utrustningen på lagret, samt att vid behov införskaffa ersättningsdelar. I ditt ansvarsområde ingår att agera brandskyddsansvarig för lagret och ser till att gällande regler för brandskyddsregler och föreskrifter följs. I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla utbildningar för lagermedarbetare inom ditt ämnesområden.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och utbildning i fastighetsskötsel eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativ- och prioriteringsförmåga. Du kan leda och motivera dina medarbetare och har en ständig vilja att förbättra verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet gällande upphandlingar av tjänster. Du har god datavana, och tidigare erfarenhet av att hantera styr-och reglersystem. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift och om du dessutom har kunskaper i tyska är detta ett stort plus. För tjänsten krävs att du innehar B-körkort.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademiker-förbunden.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rosersberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Rosersberg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)