Inaktiv platsannons

MTGKommersiell Projektledare Podcasts i Stockholm

Vi på NENT Group Radio söker en driven och kreativ Kommersiell Projektledare för podcasts till vårt huvudkontor i Stockholm. I rollen ansvarar du för att skapa innovativa podcast-idéer tillsammans med kunder och poddmakare samt att hålla ihop projekten från idé till leverans. Som Kommersiell Projektledare kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion på mediemarknaden!

Om tjänsten

Det här erbjuder vi dig

är en snabbrörlig arbetsplats och vi har alltid något nytt på gång. Hos oss kommer varje dag innebära nya möjligheter och nya utmaningar. Du har stor frihet att utveckla arbetssätt och rutiner för att säkerställa att arbetet vi gör är av världsklass!

En dag på jobbet i rollen

I rollen arbetar du i radions digitala team bestående av totalt sju personer och rapporterar direkt till Digital Director.

Som Kommersiell Projektledare har du övergripande ansvar för relationen med ”dina” kunder och byråer. Detta ansvar innebär att du är involverad i hela processen, från att proaktivt träffa kunder och byråer, komma på nya idéer och koncept till podcasts till att säkerställa innehållet. Du ansvarar för att innehållet tar tillvara både kundens och profilens varumärke och säkerställer att innehållet håller god kvalité och värde för både lyssnaren och kunden. Denna process bygger på att du är kreativ och har en förståelse för kundens och profilens affär, målgrupp, varumärke och målsättningar. I rollen har du löpande kontakt med NENT Group Radios säljteam för att tillsammans med dem komma på nya sätt att utveckla våra kundrelationer.

Vad söker vi?

Vi söker dig som är van vid kundkontakt och att du drivs av att hitta kreativa, skräddarsydda lösningar. Du ska ha erfarenhet av sponsorskap, produktplacering, content marketing och influencer marketing samt förståelse för innehåll och produktionsprocessen. För att trivas i rollen tror vi även att du är en passionerad poddlyssnare och känner stort engagemang för dina projekt samt att du tycker om att ständigt utveckla arbetsmetoder och paketeringar. Det är självklart meriterande om du har ett eget upparbetat nätverk med kundkontakter.

Framför allt söker vi dig som vill arbeta på en spännande arbetsplats med högt tempo och snabba vändningar.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök genom att klicka och bifoga CV samt personligt brev. För mer info, kontakta vår rekryterare Karin Bergström på . Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden och våra svenska radiostationer är RIX FM, Bandit Rock, Power Hit, Star FM samt appen ”I Like Radio”. NENT Group Radio ingår i den internationella mediekoncernen Nordic Entertainment Group AB.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)