Inaktiv platsannons

Diskare till Furuvik Havskrog i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

För första gången någonsin erbjuder vi julbord på Furuviks Havskrog i vår stämningsfulla och havsnära miljö. Här kommer det, förutom den klassiska julbordsmaten, serveras en uppsjö av läckra fisk- och skaldjursrätter. Med ett spännande julbord som Jonas Dahlbom satt sitt signum på är chansen god att ni hittar en ny årlig tradition.

Vill du vara med på denna resa är detta något för dig!

I rollen som diskare på vårt hotell har du en mycket viktig funktion i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektiva sätt att arbeta på ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet.

Som diskare hos oss behöver du kunna grundläggande svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, framförallt om du arbetat som diskare tidigare. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt krävande. Du är minst 18 år gammal.

Vi söker dig som vill jobba deltid eller extra vid behov under perioden 23 november till 22 december.

Sista ansökningsdagen är den 28 oktober, men vi tillsätter tjänsterna löpande, så sök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb