Inaktiv platsannons

Brevbärare i Vindeln

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Vi söker en brevbärare till vårt brevbärarkontor i Vindeln. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, paket-, tidnings- och direktreklamdistribution. Du arbetar med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar men arbete på kväll kan förekomma.  

Du har vad som krävs
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor är tillit och respekt naturligt för dig. Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är fysiskt krävande.

Vi levererar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vindeln
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vindeln | Logistik / Transport | Deltidsjobb