Inaktiv platsannons

Servicetekniker Portar/Hissar/Traverser i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Servicetekniker Portar/Hissar/Traverser

SCA Underhåll ansvarar för underhållsarbeten vid SCAs tre industrier Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik, Tunadals hamn och Tunadals sågverk. Vi söker nu en Servicetekniker med grundplacering Ortviken och kommer att arbeta med Portar/Hissar och Traverser. Tjänsten tillhör avdelning Vals och Lyft som ligger under SCA UH Centralt Mek. Inom Centralt Mek är vi totalt 100 medarbetare varav ca 20 arbetar inom Vals och Lyft. Du kommer främst att arbeta tillsammans med 3 andra servicetekniker inom området portar, hissar och traverser

Din nästa utmaning

Arbetsuppgifterna sträcker sig över hela SCA Underhålls verksamhetområde. I arbetsuppgifterna ingår det att utföra reparationer och förbyggande underhåll av traverser, lyftutrustning, portar och hissar. Utföra montage, installation och idrifttagning av ny utrustning samt att ha kontakt med både kunder och leverantörer.

Vem är du?

Dusom söker har gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning, gärna med kompletterande eftergymnasial utbildning. Erfarenhet inom områden Portar/Hissar är meriterande. Du har även B-Körkort eftersom du förflyttar dig mellan våra industrier.


Vi söker dig som genom ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt genomför och levererar resultat utifrån uppsatta mål. Som person har du en drivkraft att hela tiden utvecklas, både i din yrkeskompetens och som person. Du uppskattar att jobba nära i team och bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter. I och med att allt arbete sker i nära samverkan med drift- och övriga i underhållsorganisationen och då arbetet även innebär kontakter utanför företaget, är din förmåga att samverka och kommunicera i tal och skrift mycket god.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)