Inaktiv platsannons

Vikarierande skogsvårdsledare till SCA Skog, Norrbottens skogsförvaltning

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Vikarierande skogsvårdsledare till SCA Skog, Norrbottens skogsförvaltning

Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Vi erbjuder ett självständigt jobb i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten.

Din nästa utmaning

När vår ordinarie skogsvårdsledare ska vara föräldraledig under nästa år söker vi hans ersättare. Tjänsten är ett vikariat på 9 månader med start omkring 1 februari eller enligt överenskommelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar upphandling, genomförande och uppföljning av:



  • Markberedning

  • Plantering

  • Röjning

  • Återväxttaxering


Verksamheten utförs på såväl SCA:s markinnehav samt hos privata markägare inom förvaltningen. Du rapporterar till förvaltningens skötselchef.

Vem är du?

Du har skoglig utbildning, minst skogstekniker eller motsvarande. Vidare har du goda kunskaper i skogsskötsel och naturvård samt fallenhet för IT-hjälpmedel. Arbetet ställer krav på din initiativförmåga och du är självgående med stor ansvarskänsla. Vana av upphandling meriterande

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)