Inaktiv platsannons

Vi söker distriktssäljare i Norr i Sundsvall

Vi söker distriktssäljare i... Bygger du långsiktiga och hållbara kundrelationer? Är du energifylld, nyfiken och tekniskt intresserad? Vill du...

Om tjänsten

Vi söker distriktssäljare i Norr

Bygger du långsiktiga och hållbara kundrelationer? Är du energifylld, nyfiken och tekniskt intresserad? Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke?


Nexans Sweden AB är ett globalt företag, med lång och framgångsrik tradition på den nordiska marknaden. Inom bolaget finns det stora utvecklingsmöjligheter och viljan att vara bäst genomsyrar hela organisationen. Nu finns ett behov att förstärka företagets säljorganisation. Till affärsområde Building & Territories med inriktning installation, söker vi nu en driven säljare med ett genuint intresse för kunden.

Som säljare har du eget resultat- och budgetansvar där du jobbar med uppföljning och utveckling av befintliga kunder, samtidigt som du arbetar med prospektering och nykundsbearbetning.  Du ska marknadsföra Nexans koncept med innovativa elinstallationsprodukter, service och logistik som gör vardagen enklare för våra kunder. Försäljningen sker via grossister som du bearbetar via telefon och besök.

Ditt ansvarsområde är region Norra Sverige. I rollen som säljare jobbar du mot gemensamt fastställda mål och sköter hela säljprocessen, från första kontakt till offert och avslutad affär. Till din hjälp har du en komplett organisation vid huvudkontoret i Grimsås. Sundsvall eller Umeå är idé på placeringsort, men kan diskuteras. Vi räknar med 2-3 resdagar/vecka inom distriktet.

Vem är du?
Du bör ha teknisk förståelse och erfarenhet från försäljning eller marknadsföring. Vi ser positivt på om du har kunskaper från elbranschen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. God datorvana och att hantera officepaketet  samt säljstödssytem ser vi som en självklarhet.

Förutom dina kunskaper och erfarenheter värdesätter vi dina personliga egenskaper mycket högt. Du tycker om att arbeta strategiskt med att utveckla affärs- och kundrelationer, hitta lösningar och skapa mervärden för kunden. Du har en mycket god förmåga att driva dig själv och vi uppskattar ditt lösningsfokuserade tankesätt. Du är van att jobba självständigt och har erfarenhet av försäljning ute på plats hos kund.

Du ska i linje med Nexans värdegrund arbeta med kunden i fokus, värdesätta medarbetare, ta eget ansvar, samarbeta samt alltid sträva efter världsklass. Du älskar att leverera och överraska!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej