Inaktiv platsannons

Digital Marketing Manager i Stockholm

Digital Marketing... Digital Marketing... Trivs du med att jobba kreativt och varierande inom digital marknadsföring? Har du ett...

Om tjänsten

Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager

Trivs du med att jobba kreativt och varierande inom digital marknadsföring? Har du ett stort intresse för sociala medier och digital produktion? Som Digital Marketing Manager på Epiroc kommer att vara en nyckelroll i organisationen och i vår framtida framgång och digitala närvaro på marknaden, och vi söker dig som är en digital stjärna och har förståelse och kunskap om såväl det digitala medielandskapet som affärs- och processutveckling. Som Digital Marketing Manager rapporterar du till bolagets Marknadskommunikationschef.

Updragsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar (men begänsas inte till): · Tillsammans med Marknadskommunikationschef utveckla och implementera digitala strategier och processer för lead generering, datainsamling (inklusive CRM och DMP), kundretention och livstidsvärde i linje med ett Inbound Marketing förhållningssätt. · Överföra digital kunskap och förståelse för digitala processer till säljorganisationen där närmaste projekt är att öka användningen av befintligt CRM sysem. · Sköta det operativa arbetet såsom att jobba med content och säljdrivande aktiviteter såsom hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, email och mobile marketing, marketing automation etc. · Ansvara för köpta trafikdrivande aktiviteter och kanalval och tillsammans med Marknadskommunikationschef leda arbete med externa leverantörer och samarbetspartners. · Ansvara för att mäta, följa upp och analysera insatser och aktiviteter · Närvaro på webb och e-commerce i Sverige och Danmark, inklusive SEM, SEA och SEO. · Supporta och utveckla diverse marknadskommunikationsaktiviteter i linje med strategi och plan. · Utmana befintliga aktiviteter, kanaler och lösningar, till förmån för nya synsätt och trender i kommunikationsbranschen och det digitala landskapet

Kvalifikationer

· Utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation, eller annat relevant område. · Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och kommunikation, inklusive sociala medier och köpta trafikdrivande aktiviteter. · Erfarenhet och kunskap av arbete med CRM-verktyg, processutveckling och lead generering. Kunskap i SAP är meriterande. · Kunskap om inbound marketing processer. · Photoshop, Adwords, Google Analytics och InDesign. · Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och i tal Du har erfarenhet och förståelse av sociala medier, CRM, DMP och digitala marknadsföringsprocesser (med fördel erfarenhet av inbound marketingarbete). Du har erfarenhet av innehållsskapande, aktivering, köpta säljdrivande aktiviteter, konvertering och optimering, men också kunskap inom SEM, SEA och SEO. Du har tidigare arbetat med att segmentera kundgrupper och skapat processer för digital konvertering och digitala köpresor, och du har förmågan att mäta och analysera digitala aktiviteter i exempelvis Google Analytics.

Personlighet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för det digitala medielandskapet, och som drivs av mätbara resultat och har en förståelse för kopplingen mellan marknadsföring och affär. Vi lägger stor vikt vid att du är en driven person som gillar att jobba mot uppsatta mål. Det är viktigt att du tar egna initiativ och att du vågar testa nya idéer. Du måste vara självgående och vara genuint intresserad av den digitala världen.

Lokalisering

Slagsta, Stockholm

Övrigt

Sista ansökningsdag är den 31 oktober, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram mot din ansökan!

Att arbeta på Epiroc

Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Företagspresentation

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc! Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55. När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej