Inaktiv platsannons

Dansktalande supporttekniker till ett av Sveriges största IT-bolag i Solna

Om tjänsten

För kunds räkning söker Centric nu en social, driven supporttekniker som kan både tala och skriva flytande danska och svenska. Du erbjuds ett varierande arbete som kräver engagemang och initiativtagande med hög ansvarskänsla. Vår kund sitter i nya, fräscha lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sitta på helpdesk och ta emot svåra och mindre svåra ärenden via ärendehanteringssystem. Du felsöker och löser användarnas IT-problem via telefon, mail och remoteverktyg. Du kommer bl.a. att arbeta med Active Directory, Outlook samt felsökningar av applikationer.

Din profil och kvalifikationen
Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt behärskar det danska och svenska språket i tal och skrift.

Krav
- Active Directory
- Exchange
- Office 365
- Remote Desktop
- Ärendehantering
- Windows Klient
Meriterande
- Gymnasial IT-utbildning
- Minst sex månaders arbetserfarenhet inom supportSom person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du sätter användare i fokus samt utför arbetet med noggrannhet och god service som en självklarhet. Du är även van vid att arbeta självständigt och är målinriktad.
Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melli Mehmeti på tfn: 0734-159357 eller melli.mehmeti@centric.eu.


Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej