Inaktiv platsannons

PRODUCT MANAGER Arlöv

PRODUCT MANAGER Arl... Vad söker vi? Vi söker nu en Product Manager som känner genuin passion för att utveckla våra affärer. Du ansvarar för...

Om tjänsten

PRODUCT MANAGER Arlöv

Vad söker vi?

Vi söker nu en Product Manager som känner genuin passion för att utveckla våra affärer. Du ansvarar för att driva försäljning och ta marknadsandel inom ditt produktområde. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 27 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Du ingår i ett team med åtta produktchefer i Sverige och rapporterar till Head of Product Management. Du kommer även att arbeta nära kollegor i norra Europa och med vårt regionala huvudkontor i Manchester. Din placering blir på huvudkontoret i Arlöv utanför Malmö men du kommer även spendera en del tid på resande fot (50-75 resdagar/år i Sverige och Europa).

Detta är en tjänst som ger alla möjligheter till vidare karriär inom Hilti. Efter en tid med goda resultat som Product Manager ser vi gärna att du tar nästa karriärsteg inom Hilti, gärna internationellt. Vi tror därför att du har driv och förutsättningar att utvecklas vidare från en redan hög nivå. Du tar ansvar för din egen utveckling i ett företag med mycket stort fokus på personalutveckling och med en högpresterande och omtänksam företagskultur.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling.

Varför ska du söka?

Vi erbjuder en utvecklande tjänst som innebär en omväxlande vardag med teknisk problemlösning varvat med relationsbyggande internt och externt. Ditt team består av produktchefer från olika bakgrunder och är ett engagerat, innovativt och högpresterande team.

Vi önskar att du:

  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • Är målinriktad, har visat goda resultat och kan prioritera och leda i en komplex omgivning.
  • Är mycket analytisk.
  • Är duktig på att förmedla ditt budskap och influerar din omgivning på ett självklart sätt.
  • Har universitetsexamen, gärna inom marknad, ekonomi eller ingenjör.
  • Är internationellt och nationellt mobil.
  • Har några års yrkeserfarenhet i en högpresterande miljö som FMCG, high-tech, Consulting eller liknande.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är den 18 oktober. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Hägg, Head of Product Management, på 0702737337.

Inga ansökningar tas emot via mejl.Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Dela detta jobb

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej