Inaktiv platsannons

PROJEKTPRODUKTIONSTEKNIKER TILL MOTORBEARBETNINGEN i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Motorbearbetningen, DM, bearbetar strategiska artiklar till Scanias motorer. Produktionsteknik ansvarar för att stötta produktionsprocessen i att hantera nya produkter och ny utrustning som skall föras in i produktionen. Allt detta arbete koordineras globalt med vår systerfabrik i Brasilien.

Just nu är motorbearbetningen inne i en mycket intressant fas där framtidens produktionsstruktur innebär många spännande investeringsprojekt.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en del i en projektgrupp som jobbar med att ta fram framtidens bearbetningsliner. Vilket innebär projektering, upphandling, installation och driftsättning av ny utrustning (tex bearbetningsmaskiner, robotar eller annan automationsteknik).

Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse, är strukturerad och noggrann. Det är viktigt att du vill arbeta efter våra standardiserade arbetssätt och samtidigt, med kreativitet och engagemang, utveckla dig själv och vår verksamhet.

Din Profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och/eller har jobbat ett par år inom produktion och nu söker nya utmaningar.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har intresse för teknik och har en öppen och utåtriktad personlighet. Du har förmåga att strukturera och hantera många arbetsuppgifter och kontakter. Du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt
Som Produktionstekniker får du en mycket bra start på en karriär inom Scania, där du efter ett antal år kan vara redo för nästa steg i karriären. Då kan du fördjupa dig inom tekniken, prova på ledarrollen eller bredda dig inom något område som du är intresserad av.

För ytterligare information
Kontakta gärna Produktionsteknisk Gruppchef Markus Granberg, tfn 08 553-892 39.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej