Inaktiv platsannons

Projektör Skanska Teknik i Stockholm

Skanska Teknik söker projektörer till Stockholm och G...   Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar...

Om tjänsten

Skanska Teknik söker projektörer till Stockholm och Göteborg
 
Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med Skanskas affär och projekt i fokus. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.
 
 
Vi är sammanlagt ca 150 medarbetare inom avdelning Hus och är lokaliserade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö. Vi bedriver verksamhet inom arkitektur, konstruktion, byggfysik och energi. Inom konstruktionsområdet arbetar vi dels med projektering och dels med kvalitetssäkring i olika former. Inom projekteringsområdet arbetar vi med fokus på praktiska och produktionsvänliga och kostnadsoptimerade lösningar. Vi eftersträvar dialog och nära samarbete mellan våra olika enheter i alla våra uppdrag.
 
Vill du arbeta tillsammans med oss?
 
Som projektör på Skanska finns möjlighet olika typer av uppdrag och med tiden finns ett brett spektra av inriktningar all välja mellan för vidareutveckling. Är du intresserad av att se det du ritar i verkligheten och att ta reda på om det fungerade bra eller ej? Då är Skanska rätt ställe för dig!
 
Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att arbeta nära produktionen i ett stort internationellt företag som satsar framåt. Inom Skanska Teknik kan du utvecklas mot teknisk specialist, uppdrags- och projekteringsledning eller att driva utvecklingsarbete.
 
Vem är du och vad har du gjort?
 
Du som kommer att lyckas och trivas hos oss har ett genuint intresse för byggteknik, praktiska metoder för hantering av byggmaterial, montage etc. Du behöver inte kunna allt idag men måste ha en vilja att lära dig. Du bör ha god datorvana och det är meriterande om du kan Revit. Givetvis jobbar vi bara i 3D. Som person är du öppen, nyfiken och framåt. Du tar initiativ, har fokus på samarbete och är lösningsorienterad.
 
Ansök redan idag – vi rekryterar löpande
 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Har du några frågor? Kontakta gärna respektive gruppchef för de olika kontoren:
Stockholm: Sara Thor 010-448 07 19
Göteborg: Helène Broo 010-448 40 51
 
Ansök idag eller senast 29 oktober 2018.

Välkommen till Skanska

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)