Inaktiv platsannons

Projektingenjör, Grundläggning i Göteborg

Om tjänsten



Vi söker en projektingenjör till vår verksamhet Grundläggning i Göteborg!


Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Vi söker nu en projektingenjör som vill vara med och skapa Göteborgs framtid!

Vill du vara projektets sammanhållande länk?

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. I projekten är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschefen och den övriga projektledningen. Du arbetar med Inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Nu letar vi efter dig som har några års arbetslivserfarenhet och som har varit med om att genomföra ett par projekt.

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen efterlever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt du vill.

Distrikt Syd sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor och har verksamhet över ett stort geografiskt område från Värmland i norr till Skåne i söder. Önskad placeringsorter för tjänsten är Göteborg. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

En lagspelare med öga för detaljer

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll där du ansvarat för ekonomi, tidplaner, inköp, planering och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram. Om du är intresserad av geoteknik är detta verksamheten för dig.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en nyfikenhet att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Ansök redan idag men senast den 1 november

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)