Inaktiv platsannons

Anläggningsanalytiker specialist – Vattenfall Eldistribution AB i Luleå

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Ge dig själv utmaningar varje... Vattenfall Eldistribution består av 800...

Om tjänsten


En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Ge dig själv utmaningar varje dag
Vattenfall Eldistribution består av 800 olika människor på fyra olika platser. Men vi har en sak gemensamt: viljan och drivet att ta nästa steg, att göra det möjligt för Vattenfalls kunder att leva ett mer klimatsmart liv, fritt från fossila bränslen inom en generation. För att nå dit behöver vi använda oss av möjligheterna med den nya tekniken och i allt större utsträckning digitalisera vår verksamhet. Därför söker vi nu en erfaren Anläggningsanalytiker inom Asset Management.

Vi tror på varandra
Vi vet att nyckeln till framgång är våra anställda. Vår tro på vår egen förmåga att prestera är kärnan i vår företagskultur. Vi stärker dig så att du kan ta egna initiativ och leverera efterfrågat resultat. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats med kompetenta och prestigelösa kollegor. Du kommer dagligen att utmanas i spännande och komplexa frågeställningar, allt för att tillsammans möjliggöra en fossilfri framtid!
 
Om rollen
I rollen som Anläggningsanalytiker ansvarar du för att utföra operativa och strategiska analyser på bolagets anläggningar, utifrån ett ekonomiskt, felstatistik-, underhålls-, status- och anläggningsriskperspektiv. Syftet är att optimera en förvaltning enligt bolagets mål inom de ekonomiska ramarna, utifrån strategierna för personsäkerhet, leveranssäkerhet och miljö. Du kommer att:
• Utveckla och tillämpa metoder inom asset management
och inom underhåll.
• Medverka i analyser utifrån förvaltningsperspektiv.
• Vara sammanhållande när intressenter har frågor kring våra anläggningar.
• Återkoppla analysresultat mot olika intressenter.

Vi söker dig som
• Har en ingenjörsutbildning inom elkraft, maskinteknik eller förvärvat motsvarande kompetens.
• Har minst 5 års branscherfarenhet och god kunskap om elnätets uppbyggnad.

Det är meriterande om du
• Har erfarenhet med underhållssystemet SAP/PM och IFS.
• Har dokumenterad erfarenhet av asset managementfrågor eller underhållsfrågor.

Vem är du
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är trygg i din arbetsroll där du arbetar strukturerat, analytiskt och lösningsorienterat. Samarbete, kommunikation och kundfokus ser du som viktiga framgångsfaktorer. Vidare kan du agera självständigt och driva problemställningar till en lösning. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Befattning: Anläggningsanalytiker
Placeringsort: Luleå, Trollhättan eller Solna, Stockholm
 
Vill du bli en del av Vattenfall? Vi beaktar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 
Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se eller 0705–081508.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på www.vattenfalleldistribution.se

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)