Inaktiv platsannons

Praktik på Vattenfalls juristavdelning i Solna i Stockholm (Solna)

Om tjänsten

Är du juriststudent och vill starta din kommande karriär med värdefull praktik på en juristavdelning på ett stort svenskt bolag? Nu söker vi en student för praktik i tio veckor under 2019 på den juristavdelning som ger juridisk service till Vattenfalls koncernledning och de nordiska enheterna.
 
Praktik på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta som bolagsjurist i ett stort internationellt företag. Praktiken ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt personlig utveckling. Du kommer att få bekanta dig med bolagsjuristernas vardag, typiska arbetsuppgifter för en bolagsjurist och få tillgång till ett brett kontaktnät.
 
Du kommer att ingå i ett team med drygt 20 jurister som arbetar med att ge bred juridisk service till koncernledningen och de nordiska enheterna. Praktiken kommer bl.a. innebära att upprätta rättsutredningar, ta fram utkast till handlingar, delta i möten och som åhörare i utbildningar. Arbetet sker både på svenska och på engelska.
 
Vi söker dig som är i slutet av din juristutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser även att du är driven och engagerad samt har god samarbetsförmåga. Du är prestigelös då praktiken innefattar både kvalificerade uppgifter samt
mindre kvalificerade uppgifter.
 
Praktiktid: Heltid i 10 veckor under 2019.
 
Plats: Vattenfalls huvudkontor, Arenastaden, Solna.
 
Ersättning: 5 000 kr för uppsatsen.
 
Ansökan
Skicka in ditt personliga brev, ditt CV och dina betyg från juristprogrammet så snart som möjligt men senast den 30 april 2019. Urval sker löpande.
Lägg CV och betyg i samma fil.
 
Vi ser gärna att du i ditt brev anger planerat uppsatsämne och när du önskar starta praktiken.
 
Frågor

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm (Solna)
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)