Inaktiv platsannons

Intresseanmälan - Vill du bli Coopföretagare? i Växjö

Om tjänsten

Fler framgångsrika Coop-butiker skall drivas i Kf Götas franchisemodell Coopföretag. Just nu söker vi driftiga chefer som vill utveckla Coop-butiker som egna företagare.

Arbetsuppgifter

Som Coopföretagare ansvarar du för drift av butiken. Innan du tar över som företagare får du möjlighet att lära känna butiken som anställd butikschef. Du har hjälp av säljledare samt duktiga och engagerade medarbetare. Din närmaste coach och kontaktperson är butiksområdeschefen, som du träffar med jämna mellanrum för uppföljning och stöd. Vår VD finns på vårt servicekontor i Växjö, där vi också har stödfunktioner för:

  • Försäljning och marknadsföring
  • Personalfrågor
  • Ekonomiadministration
  • Information och medlemstjänst
  • Driftsledning
  • IT

Som driftsansvarig coopföretagare reglerar du själv din arbetstid och ditt schema, men du ska ha butiksarbetet som huvudsysselsättning.

Din bakgrund

För att passa som Coopföretagare behöver du ha ett stort intresse för service och du känner glädje för att arbeta med människor. För dig innebär ett positivt ledarskap målmedvetenhet, tydlighet, noggrannhet och engagemang. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln - gärna livsmedelsbranschen, och är väl insatt i konsten att affärsmässigt driva en allivsbutik.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk grundutbildning som bas. Du bör även ha datorvana med allmänna kunskaper i Officepaketet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att driva en butik i franchiseform, i ett välkänt och framgångsrikt koncept. Det innebär ett ledaruppdrag med stor frihet och personalansvar samtidigt som kedjeföretagets resurser finns som stöd för verksamheten.

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Kontakta butiksområdeschef Maria Johnsson på 0470-31523 om du vill veta mer om Coop Franchise/Coopföretag.

Du kan läsa mer om Coopföretagare .

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Detaljhandel | Deltidsjobb