Inaktiv platsannons

ABB rekryterar idrifttagare i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Measurement and Analytics som är en affärsenhet inom ABB:s division Industrial Automation som erbjuder pålitlig utrustning för mätning och styrning. Produkterna mäter bland annat mekaniska och geometriska variabler och är designade för att förbättra produktivitet, styrning och kvalitet i en mängd olika industrier och processer. Vill du ha vår globala marknad som ditt kontor? Har du den tekniska expertis och kundfokus som vårt Measurement and Analytics team i Västerås letar efter? Då är det här ett jobb för dig!

Uppgifter :

Som idrifttagare på Measurement and Analytics kommer du att arbeta nära kunder och andra ABB-företag över hela världen.

Du kommer att fokusera på att tillhandahålla idrifttagning hos kund, för att säkerställa en optimal implementation av produkter som våra kunder har investerat i. Du kommer att tillhandahålla tekniskt stöd till lokala säljenheter och kunder som redan använder våra produkter och andra idrifttagare. Du ansvarar dessutom för service och utbildning av kunder och idrifttagare. I din roll utgår du från Sverige, men resor är ett naturligt inslag i tjänsten. Vår globala marknad kommer att vara ditt kontor.

Krav:

Du är starkt kundfokuserad, driven, uthållig och flexibel. Du är skicklig på att föreslå lösningar med utgångspunkt utifrån din analys av kundens utmaningar. Du är nyfiken, vågar ställa frågor och är angelägen om att söka ny information och hitta nya arbetssätt.

Vi letar efter någon med erfarenhet som servicetekniker eller som idrifttagare. Tidigare erfarenhet inom processindustrin, valsverk och pappersbruk eller liknande är meriterande. Du har en teknisk utbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är ett krav att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)