Inaktiv platsannons

Konsult inom Office 365 och Skype/Teams i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Konsult inom Office 365 och Skype/Teams Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2018-11-25

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på Office 365 och Skype for Business/Teams. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
”I och med förändringen från Skype for Business till Teams så ökar användarnas möjlighet att samarbeta till nya nivåer. Detta kommer då sätta krav på oss som specialister att vägleda våra kunder till hur de bäst nyttjar tjänsten. Denna resa är både spännande och utvecklande, potentialen är oändlig.” – Robert Juthe, Produktivitetskonsult på Atea Östergötland. 
 
Din roll i laget 
I rollen som konsult inom Office 365 och Skype for Business/Teams kommer du att vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att jobba tillsammans med våra övriga specialister med allt från säljstöd och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa i våra kunders verksamheter. Det kan vara implementering av samverkanslösningar med Skype for Business/Teams eller förberedande arbete i våra kunders miljöer för att kunna utföra önskade implementeringar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Office 365 och Skype/Teams är:  
  • Arbeta med hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering. 
  • Hjälpa kunderna och hitta lösningar med din specialistkunskap inom Office 365 eller Skype/Teams. 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du anser att problem är till för att lösas och bryter ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Komplexa frågor och komplicerade problem har du förmågan att lösa. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Du har förmåga att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, komma med idéer och ifrågasätter traditionella angreppssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom Office 365 och Skype/Teams bör du ha följande kompetens: 
  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet av Office 365, Skype eller Teams.  
  • Goda kunskaper inom Office 365, Skype for Business eller Teams.  
  • Kunskaper inom Powershell, Azure AD, EM+S eller identitetshantering är meriterande.
  • Det är även meriterande med certifieringar inom området och att ha arbetat som konsult tidigare. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)