Inaktiv platsannons

Specialistsäljare Software i Luleå, Piteå

Om tjänsten

Specialistsäljare Software Luleå, Piteå
Sista ansökan 2018-10-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget 
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas licenserbjudande tillsammans med regionens verksamheter inom privat och offentlig sektor. I rollen som Specialistsäljare Software ingår bland annat att bearbeta nya och utveckla befintliga kunder, tillsammans med Account Managers och kundteamen upprätta kundplaner och säkerställa att rätt aktiviteter utförs under kundens avtalsperiod. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Atea jobbar med de flesta stora mjukvaruleverantörerna som Microsoft, IBM, Adobe, Citrix, VMware, Red Hat, Symantec, Oracle m.fl. 
 
För att lyckas som licensspecialist behöver du:  
  • En djup förståelse för kunders utmaningar inom licensområdet och kompetens inom en eller flera 
  • tillverkare (Microsoft är ett baskrav). 
  • Förstå och bejaka de möjligheter som molnbaserade licensmodeller innebär för kunden och ha en kompetens att driva dessa med kunder och interna kundteam. 
  • Ha erfarenhet av att diskutera kunders utmaningar vad gäller IT-lösningar placerade on premise, molnbaserat eller i hybridmiljö. 
  • Ha en bred förståelse för hur licenser och IT-infrastruktur hänger samman och förmågan att bidra till kundernas effektivitet och produktivitet genom val av rätt licensiering.  
  • Ha vilja och förmåga att förstå kundernas verksamheter och utmaningar och låta dessa vara drivande i säljarbetet. 
  • Förmågan att samtala obehindrat med kunden på olika nivåer samt trivas att ha en stark rådgivande roll hos kunderna. 
  • Kunna föra affärsresonemang på engelska i både tal och skrift.
Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Flera års erfarenhet av försäljning av licenser och mjukvara till större organisationer och företag. 
  • Kompetens inom andra tillverkare än Microsoft 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-10-31. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Henrik Håkans, henrik.hakans@atea.se eller telefon: 072-5346004 
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå, Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)