Inaktiv platsannons

Samordnare för avtal, inköp och transporter i Varberg

Om tjänsten

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Samhällsbyggandet i Varberg står inför mycket spännande och omfattande utmaningar. Just nu planeras för en ny järnvägstunnel under Varbergs tätort och ett nytt attraktivt resecentrum kommer att beredas plats i Varbergs centrum. Detta ger unika möjligheter för Varberg: En ny hamn ska anläggas, en helt ny havsnära stadsdel planeras, trafiksystemen och grönstrukturen utvecklas och nya offentliga rum skapas.

Samtidigt som det är mycket nytt på gång behöver vi också fortsätta att utveckla och arbeta med de befintliga miljöerna i såväl staden som i kommunens övriga tätorter och på landsbygden. Hamn- och gatuförvaltningen har en central roll i både de stora samhällsbyggnadsprojekten likväl som i utvecklingen av de befintliga miljöerna.
På vår förvaltning är det högt i tak och vi är stolta över vår trivsamma arbetsplats. Det händer stora saker i Varberg och vi behöver nu ännu mer kompetens och drivkraft. Vill du vara med och skapa det nya Varberg med utgångspunkt i visionen för 2025: Varberg – Västkustens kreativa mittpunkt. Vi hoppas att du är intresserad!

ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare för avtal, inköp och transporter på drift- och anläggningsavdelningen har du en central roll i hur vår egenregiverksamhet som sysslar med anläggningsentreprenader och drift- och underhållsuppdrag sker på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Du arbetar med inköpsfrågor och avrop på ramavtal samt ser till att avropade entreprenadmaskiner och lastbilar finns på rätt plats och med rätt utrustning och till rätt pris. En viktig uppgift är naturligtvis att följa upp att vi fullt ut får det vi har beställt och avropat. Du kommer att ha din placering på vår drift- och anläggningsavdelning där du stöttar våra chefer på avdelningen med inköp, avrop och upphandlingar samt uppföljning av dessa. Till stöd i dessa frågor finns kommunens centrala upphandlingsavdelning. Du hjälper även cheferna med tidsplanering och kostnadsprognoser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har passande eftergymnasial utbildning och erfarenhet förvärvad genom flera års arbete med inköp, upphandling, avrop inom anläggnings- eller transportsektorn. Du har gärna också mångårig erfarenhet av tids- och kostnadsuppföljning samt projektstyrning. Erfarenhet från offentlig sektor är meriterande Du förväntas kunna hantera många frågor samtidigt med bibehållen effektivitet och kvalité och har god förmåga att samarbeta med olika aktörer. Du är ansvarskännande, noggrann, flexibel och drivande i ditt arbete. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har god förmåga att kommunicera. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.
Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej