Inaktiv platsannons

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra sökes för uppdrag i Solna

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra sökes för... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av...

Om tjänsten

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra sökes för uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter från våra kunder. Därför söker vi nu dig som vill jobba heltid och  som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent inom kundreskontra, gärna stora flöden.  I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med kundreskontra. Kunden sitter i Solna och uppdraget sträcker sig mellan 4-6 månader, med start omgående. Du kommer tillhöra Jureks konsultverksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent inom kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Cecilia Wijkman på  Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej