Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Kson i Norrtälje

Ekonomiassistent till... Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och...

Om tjänsten

Ekonomiassistent till Kson

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Genom samarbetet har en självständig myndighet med ansvar för hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje skapats.

Med invånarnas livskvalitet i fokus leder vi en sammanhållen hälso-, sjukvård och omsorg som kännetecknas av; kvalitet, tillgänglighet och innovation. Vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande genom delaktighet, samarbete och kunskap.

Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar.
Förvaltningen har ett åttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Inom förvaltningen finns tre avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning och stöd- och utvecklingsavdelningen. KSON befinner sig nu i en stark utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i kanslienheten. Enheten består för närvarande av tio personer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med övriga ekonomiassistenter och medarbetare i organisationen. Samarbete sker även utanför organisationen. Vi delar med oss av erfarenheter och hjälps åt i vårt gemensamma uppdrag. Vi utgår från att du har en positiv och lösningsfokuserad attityd. För rätt person erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i den spännande utvecklingsfas som vi befinner oss i. Du arbetar under ett tillitsfullt ledarskap där du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med dina kollegor och närmaste chef.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

• Hantering av ett stort flöde av leverantörsfakturor

• Kontrollera fakturor mot avtal

• Kundfakturering

• Upprätta rutiner för fakturahantering/fakturaflöde

• Ta fram statistik för uppföljning

• Arbeta med att ta fram förslag till utveckling av processer och effektiviseringar

• Delta i myndighetens arbete med GDPR-frågor • Registrering av handlingar
 
Kvalifikationer
Då tjänsten är en nyinrättad tjänst är det viktigt att du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med ekonomiprocesser för att självständigt kunna skapa rutiner och ett strukturerat arbetsflöde för organisationens fakturahantering. Arbetat med excel samt att ta fram statistik eller ekonomiska rapporter.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi.
 
Personliga Egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är självgående, noggrann samt arbetar strukturerat. Du klarar av att löpande hantera ett stort flöde av fakturor. Du har en god administrativ förmåga och tar ansvar för att uppgifter blir utförda. Vi ser att du har god förmåga att kommunicera på svenska då du kommer att ha mycket kontakter och samarbeten både internt som externt. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomiprocesser och har goda kunskaper i officepaketet, framför allt i Excel. Du tycker det är stimulerande att hitta nya lösningar eller vägar till att effektivisera processer. 

Som person är du positiv och lösningsfokuserad inställning 

Tillträde enligt ök

Övrigt
Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor:

Norrtälje kommuns hemsida

Sll's hemsida

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej