Inaktiv platsannons

Produktionsnära HR Partner med intresse för rekrytering i Oxelösund

Om tjänsten

SSAB´s Globala Division Special Steels söker en HR Partner till produktionen i Oxelösund. Är det du? Om du skulle beskriva dig som en strukturerad HR-person som brinner för rekrytering och gillar högt tempo i lärande miljö. Då är det dig vi vill ha!

Vi erbjuder

En möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Att bli en uppskattad kollega i ett HR-team bestående av fem kunniga och hjälpsamma HR partners som gillar att ha roligt på jobbet. Om du inte har all erfarenhet som HR-partner så kommer du kunna lära med oss och växa in i din roll. Vi erbjuder också generösa friskvårdsmöjligheter, bra förmåner och flexibla arbetstider.

Ditt jobb

Fantastiskt roligt, högt tempo och stundtals lite kaos, så skulle semesterrekryteringsprocessen kunna beskrivas. Om du trivs med att arbeta med mycket detaljer, högt tempo i ett intensivt projekt med tydliga mål då är uppdraget perfekt för dig. Du ingår i ett team om fyra där du tillsammans med kollega driver arbetet framåt. Målet är att innan sommaren ha rekryterat ca 500 medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av administration och systemåtgärder, kontakt med ansvariga chefer och återkoppling till kandidater. Din uppgift är att säkerställa att varje semesterersättare genomgår samtliga nödvändiga steg för anställning.

Utöver ovan roliga arbetsuppgift kommer du också på sikt att verka som HR Partner i Produktionen på SSAB där du kommer bli en av enheternas eget HR-stöd. Här kommer du t.ex. bistå och driva operativa HR-processer i verksamheten, ha ett nära och stödjande samarbete med dina linjechefer, vara en partner i affären genom din roll som HR representant i enhetens ledningsgrupp.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Det är viktigt att du som söker är strukturerad och gillar ordning och reda, detta är en bitvis administrativ roll. Det händer mycket i snabbt tempo varför du behöver vara stresstålig och trygg i dina prioriteringar. Du gillar att ge service och finnas för andra, och har lätt att skapa bra samarbeten och relationer med både kollegor och chefer i verksamheten. Du har ett fokus som innebär att tänka både affär och människa - att vara en arbetsgivarrepresentant. Du är en förebild och tror på SSAB´s vision om en starkare, lättare och mer hållbar värld och vill vara med och marknadsföra SSAB som arbetsgivare.

Du som söker har helst en akademisk utbildning inom HR/Personalprogram eller en erfarenhet som motsvarar detta. Det är inget krav med formell utbildning, kanske har du själv en bakgrund som chef och arbetat med liknande frågor i praktiken, eller är relativt nyutexaminerad? Erfarenhet av rekrytering är dock ett krav.

Det är meriterande med kompetens om HR-processer inom Chefsförsörjning såsom ledarutveckling, kompetensutveckling, performance management och employer branding. Saknar du dessa kompetenser så har du här en stor möjlighet att lära dig!

Du som söker har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du är van att jobba i Officepaketet och i synnerhet Excel.

Det är meriterande med kunskap inom arbetsrättsliga frågor.

Kort om SSAB

SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. SSABs produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA har en årlig produktionskapacitet av stål på cirka 8,8 miljoner ton. Företaget har också kapacitet att bearbeta och färdigställa olika stålprodukter i Kina och en rad andra länder. SSAB är verksamma i över 50 länder med totalt över 15000 anställda.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar HR SSAB Division Special Steels med Unik Resurs. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar kommer att hanteras löpande så dröj inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 18 november. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Caroline Bruhammar och nås på  och via telefon 0704-84 0036.

Vi ser fram emot din kontakt!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oxelösund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej