Inaktiv platsannons

Inkassohandläggare till Euro Finans i Lund

Inkassohandläggare till Euro... Inkassohandläggare sökes till Euro... Om Euro... Euro Finans är idag störst i Sverige när...

Om tjänsten

Inkassohandläggare till Euro Finans

Inkassohandläggare sökes till Euro Finans

Om Euro Finans

Euro Finans är idag störst i Sverige när det gäller fakturaköp. Vi anlitas av tusentals företag både - små och stora - som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller har behov av ökad likviditet. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 5 miljarder.

Euro Finans har sitt säte i Lund samt säljkontor i Stockholm, Kalmar och Norrland. Euro Finans har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Trygghet, professionalism samt snabbhet är ledord i vår vardag.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Inkassohandläggare så kommer du ha en central roll i verksamheten. Du kommer att ha många kontaktytor både internt- och externt samt kommer självständigt att ansvara för dina pågående ärende.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

-       Indrivning av förvärvade fakturor

-       Hantering av bestridda fakturor

-       Lägga upp avbetalningsplaner

-       Hantera inkommande- och utgående ärenden via telefon och mail

-       Övrigt förekommande administration

Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi. Det är meriterande om du har någon form av ekonomisk erfarenhet, till exempel från bank eller från en ekonomiavdelning med leverantörsreskontrahantering. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska och det är meriterande om du behärskar det tyska språket i tal och skrift. Tjänsten ställer höga krav på social kompetens, snabbhet, noggrannhet och flexibilitet. Som person är du kundorienterad, initiativrik, stresstålig, engagerad och har en stor portion med sunt förnuft samt har god personkännedom. Du har en god samarbetsförmåga och du trivs med att arbeta i grupp. Du har god administrativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du erbjuds
Tjänsten är en direktrekrytering på heltid, tillsvidare, som kan komma att inledas med en provanställning. Du kommer att arbeta på ett av Lunds häftiga kontor som är beläget i centrala Lund, på Mårtenstorget. Företaget präglas av en god arbetsmiljö där det satsas mycket på personalens välbefinnande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej