Inaktiv platsannons

ADMINISTRATÖR MED HR-INTRESSE! i Göteborg

Om tjänsten

Gillar du att jobba med människor och trivs du i en administrativ roll av skiftande karaktär? Vill du jobba i en spännande bransch i ett företag som satsar på framtiden? Då är detta chansen för dig! Vi söker just nu en administratör till vår kund i södra Göteborg.

Rollen
Som administratör kommer du att ingå i ett team på 3 personer där du i huvudsak kommer att supporta den svenska och norska verksamheten.

Som administratör är ca 60 % av din tid av personaladministrativ karaktär, där du har som uppgift att bl.a. kontrollera bakgrundsinformation inkluderat licenser, ID06, utbildningar samt hålla koll på papper till skatteverket och andra förekommande personaladministrativa personalfrågor. 

Övrig tid ansvarar du för att bl.a. ta fram underlag i olika projekt, administrera tullpapper och packlistor.

Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult med goda möjligheter till anställning av kund. Tillträde så snart som möjligt.

Du erbjuds
Här erbjuds du ett arbete i en spännande bransch och ett företag i framkant. Du kommer ges goda möjligheter till utveckling och påverka din egen roll.

Din profil
I den här tjänsten letar vi efter dig som:
- har tidigare erfarenhet som administratör, gärna inom bygg eller liknande
- goda datorkunskaper
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift 
- utbildning inom HR är meriterande 
- är lättlärd, självgående och är känd för din positiva energi

Intresserad?
Du söker tjänsten som administratör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Mellquist, 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej