Inaktiv platsannons

Eventpersonal till butik i Borås i Göteborg

Om tjänsten

Impressive Relations ökar sin satsning och nu är det dags för att bli fler!

Om du inte redan är en energispridare så blir du det hos oss på Impressive Relations. Hos oss är det alltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Vi skapar ambassadörer för våra samarbetspartners och utvecklar varje individ utifrån samma grundstenar.

Vi är ett bolag som är verksamma i hela Sverige som jobbat i många år med försäljning direkt till privatkonsumenter. Vi har en super-deal där kunder som handlar i butiken du jobbar i får en premie direkt i handen och en del av pengarna går direkt till välgörenhet. Win-Win.

Din profil
Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.

 Vi erbjuder:


  • Hög fast lön 17.000 kr
  • Hög provision per sälj utan tak 
  • Tävlingar med fina priser
  • Säljutbildning av rutinerade utbildare
  • Coachning, stöd och hjälp av duktiga coacher på plats

 Meriterande:


  • Tidigare erfarenhet av uppsökande- eller direktförsäljning

Vi lägger fokus på att ha kul samtidigt som vi tjänar bra. Du kommer jobba ihop med ett team där alla är positiva och vill utvecklas vidare i sin säljkarriär. 

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka in din ansökan idag.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej