Inaktiv platsannons

MTGRegionchef Mitt i Stockholm

Nu söker Viasat en Regionchef till vårt Retailteam!

Om tjänsten

Som regionchef inom Viasat Retail kommer du arbeta med att leda och utveckla försäljningen av Viasats produkter inom Region Mitt. Viasat erbjuder de största rättigheterna inom sport och film, den bästa produkten på marknaden – men vi jobbar självklart med att ständigt förbättra och utveckla den ytterligare. Regionen sträcker sig från Stockholm upp till Hudiksvall, och allt väster om detta mot den norska gränsen.

Det här erbjuder vi dig
I rollen som regionchef erbjuds du en spännande, utmanande och framförallt utvecklande nyckelroll inom både försäljning och utbildning. I rollen som Regionchef har du verkligen chansen att göra karriär inom Viasat och Nordic Entertainment Group (NENT). Som regionchef kommer ditt arbete utgöra en viktig del i att ständigt utveckla Viasats försäljning mot återförsäljare samt de tjänster och erbjudanden vi tillhandhåller våra kunder.

En dag på jobbet i rollen

Som regionchef ansvarar du för att våra återförsäljare har rätt förutsättningar att kunna hjälpa kunder i sitt val av TV-operatör. Detta gör du genom att säkerställa att våra återförsäljare får rätt men också kontinuerlig och uppdaterad utbildning. Som regionchef besöker du dagligen återförsäljare i din region och ser till att de fortlöpande utbildas, utformar kampanjer samt lokala aktiviteter för att öka försäljningen och ta marknadsandelar. Som arbetsverktyg använder du dig av besök och möten med butikerna, mobiltelefon, dator och tjänstebil. Ca 2-4 resdagar per vecka.

Vad söker vi?
Vi söker dig som är sugen på att göra karriär inom Viasat och NENT. För att trivas hos oss bör du vara en social person som känner dig hemma bland andra utåtriktade människor som liksom du arbetar i ett högt tempo, är ansvarstagande och har en vilja att lyckas och finner tillfredställelse i att leverera. Du har en naturlig förmåga att inspirera andra och få dem att trivas och att göra sitt bästa. Erfarenhetsmässigt har du förmodligen jobbat som säljare eller som Key Account Manager inom Retail  (hemelektronikbransch) ett par år, men rätt personlighet och driv väger tyngre än erfarenhet. Tjänsten som Regionchef är på heltid. Då tjänsten innebär ett ansvar för Region Mitt är det såklart en stor fördel om du även har din bostadsort inom regionen.

  • Meriterande med ett par års erfarenhet av sälj
  • Drivande och utåtriktad med ett högt arbetstempo
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Vår framgång bygger på att vi kombinerar vår yrkesskicklighet med våra värderingar. Smart, Bold, Fun och Engaging innebär att vi vågar tänka nytt, tar nya initiativ med en attityd till att lyckas och skapa underhållning i världsklass. Vill du bli en av oss i Team Retail?

Ansökan
Känner du att ovanstående stämmer in på dig? Skicka in en ansökan genom att .  Din ansökan skall innehålla CV samt personlig brev. Vid eventuella frågor kontakta vår Rekryterare, Axel Olsson på Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)