Inaktiv platsannons

Junior Business Intelligence utvecklare i Helsingborg

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Office Management erbjuder företag smarta tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Vårt mål är att förenkla vardagen för våra kunder. Inom Business Intelligence arbetar vi framförallt i QlikView och Qlik Sense. Vårt erbjudande täcker lösningar inom samtliga av våra affärsområden och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Nu söker vi en junior Business Intelligence utvecklare som vill ta nästa steg tillsammans med oss.


Arbetsbeskrivning:

Som Business Intelligence utvecklare hos oss arbetar du framförallt med produktpaketeringar, kundanpassad utveckling och support. Du kommer hjälpa våra kunder att förstå hur deras verksamhet går och mår, och hur den kan bli ännu bättre. Ett BI-projekt är alltid en resa där verksamhetsförståelse, lyhördhet och ett nära samarbete med kund är lika viktiga beståndsdelar. Vi arbetar agilt i tajta team och projekten leds av en lösningsarkitekt, eller senior utvecklare. Du är den som tillför teknisk kompetens till gruppen, står för gränssnittet och att urskilja rätt information i kundens olika system och datakällor.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper 

  • Minst ett års erfarenhet av att utveckla lösningar i Qlik Sense och QlikView.
  • Erfarenhet av relationsdatabaser och datamodellering.
  • Arbetat med applikationssupport, ERP-system eller datalagerarkitektur
  • Högskoleutbildning inom it, ekonomi eller informatik som t ex civilingenjör, systemvetare eller motsvarande.
  • Krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, liksom körkort med tillgång till bil. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av Power BI
  • Erfarenhet av affärssystem
  • Webbutveckling (HTML5, Java Script)

Som person är du en analytisk, nyfiken och klurig problemlösare med användarupplevelsen i fokus. Du triggas av utmaningen i att omvandla komplicerade data och olika nyckeltal, till konkret information att agera på. Självklart har du öga för design, kan applicera grafiska riktlinjer i en digital kontext. Du är kommunikativ, lyhörd inför kundens behov och önskemål, men tvekar inte att ifrågasätta. Ditt arbetssätt är mycket strukturerat och du trivs med frihet under ansvar. Att utvecklas som person och i din yrkesroll driver dig, samtidigt som du gärna delar din egen expertis med andra.

 

Vi erbjuder dig: 

Interna och externa utbildningar och certifieringar samt möjligheten att gå från utvecklare till konsult på sikt. Utöver det erbjuder vi dig en arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet och känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är en självklarhet för oss. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar.

 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av tjänsten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)