Inaktiv platsannons

Förrådstekniker Göteborg

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Förrådstekniker Göteborg

Förrådstekniker Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker förrådstekniker till Pågen i Göteborg. Tjänsten är heltid och på dagtid.

Som förrådstekniker utför man en rad olika arbetsuppgifter. Bland annat beställningar, leveransuppföljningar, inleverans, godsmottagning och fakturakontering. Vidare utför förrådstekniker inventering, registrering och märkning av artiklar.

Strategiskt arbete är att minimera lagervärdet, sänka inköpskostnaderna och samtidigt ha rätt reservdelar hemma.

 

Vem är du?

Du arbetar för att möta uppsatta mål och nyckeltal, fattar snabba effektiva beslut utan att göra avkall på kostnadsmedvetenhet och kvalitet.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift. God datorkunskap är ett krav. Tekniskt intresse och kunskap är meriterande.

Som person är du en prestigelös lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är positiv, ordningssam och handlingskraftig i ditt agerande samt noggrann. Att säkerställa förrådsarbetet ställer stora krav på ditt engagemang, flexibilitet och din förmåga att lösa problem.

 

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med tillträde snarast. Sista ansökningsdag är 2018-10-31 och du söker genom att bifoga CV samt personligt brev. Tjänsten kan dock tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej